24 Φεβρουαρίου 2005

Το πρώτο Ελληνικό Videoblog γεννιέται....

...ακριβώς το πρώτο Ελληνικό VideoBlog (vblog, ή vlog), και απευθύνεται αποκλειστικά στους φίλους της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινούπολης.

Δεν έχει σκοπό να προσφέρει "ρεπορτάζ" και ειδήσεις με την κλασσική έννοια που γνωρίζουμε αυτούς τους όρους. Αυτά τα βρίσκετε κι αλλού. Εδώ θα δίνουμε ζωντανό περιεχόμενο από όλα τα τμήματα του αγαπημένου μας σωματείου. Και όταν λέμε ζωντανό, εννοούμε βίντεο και ήχο. Θα παρουσιάζουμε βιντεοσκοπημένα ή ηχογραφημένα κομμάτια από τη ζωή του συλλόγου, από τις δραστηριότητες των ομάδων μας, από τα τμήματα υποδομής, από τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες των οπαδών της ΑΕΚ κλπ.

Ταυτόχρονα, θα είναι ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο (weblog) στο περιεχόμενο του οποίου θα μπορεί να συμβάλλει οποιοσδήποτε οπαδός ή φίλος της ομάδας έχει στη διάθεσή του υλικό και θέλει να το διαθέσει και στους υπόλοιπους μέσω του Internet. Αν λοιπόν έχετε υλικό (απολειστικά βίντεο ή .mp3, αλλά ακόμη και φωτογραφίες με κάποιο ξεχωριστό ενδιαφέρον) και θέλετε να το δημοσιεύσουμε (με αναφορά στο όνομά σας ή όχι) στείλτε μας ένα e-mail στο
aek.reporter@gmail.com. Γίνετε ο ρεπόρτερ της ομάδας μας στην πιο ζωντανή μορφή επικοινωνίας και ενημέρωσης: το Internet!

To AEK TV (www.aektv.com) δεν έχει καμμία σχέση με την επίσημη ΑΕΚ (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτεχνική), και είναι προϊόν ιδιωτικής πρωτοβουλίας φίλων της ομάδας που θέλουν να μοιράζονται τις Ενωσίτικες στιγμές με όλους τους υπόλοιπους ΑΕΚτζήδες σε όλο τον κόσμο, καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με την ομάδα διαθέτουν.

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

kalispera paidia.na rwtisw kati? tha valete kai palaiwtera videakia?

10/9/05 16:27  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home